Davy de Bruijn 
Professionele schrijftolk voor goede communicatie

Het Schrijfhuis opgericht door Davy de Bruijn

Even voorstellen.. Mijn naam is Davy de Bruijn en ik woon in Vlaardingen. In 2015 heb ik de opleiding AD Schrijftolk afgerond en ben ik ingeschreven in het RTGS register onder nummer 833. Op 27 juli 2015 heb ik Het Schrijfhuis opgericht en sindsdien ben ik met veel plezier aan het werk als schrijftolk. 

Ik houd van de uitdaging die het schrijftolken mij biedt en ik probeer altijd op zoek te gaan naar de best passende manier van schrijftolken tijdens elke situatie. Ik ga daar graag met u over in gesprek en hoor na afloop graag wat goed ging en wat beter kan. 

Naast het schrijftolken heb ik vele interesses waaronder sport, gezondheid, natuur, dieren, Formule 1 en kartsport. 

Ik ben flexibel inzetbaar en ik denk in mogelijkheden. Mijn doel is gelijkwaardige communicatie in iedere situatie.

Welke regio werk ik?

 Ik werk voornamelijk binnen regio Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Holland en Utrecht.

Voor grote opdrachten is het geen probleem om verder te reizen. Ook het buitenland is een optie. 

 

Ervaringsgebieden

U kunt mij inzetten tijdens elke situatie, met een goede voorbereiding kom ik ver. Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging. 

Mijn ervaringsgebieden zijn voornamelijk grote bijeenkomsten, congressen en gesprekken. Ik heb veel ervaring binnen de medische sector (GZ en GGZ, informatieavonden ziekenhuis, veel bijeenkomsten over het CI), verschillende HBO en universitaire opleidingen, politiek, sport, theater, religieuze sector en het tolken voor doofblinden.

Engels en andere talen

De vraag naar schrijftolken in het Engels wordt steeds groter. In 2018 zal ik mij richting op het tolken in het Engels en hoop in 2019 hiermee te starten. Tot die tijd kunt u mij aanvragen voor het schrijftolken van gesproken Engels naar getypt Nederlands, of schrijftolken in het Nederlands en vertalen via de vertaalservice van Text on Top (Google Translate) naar andere talen.


De exacte taakomschrijving van een schrijftolk is beschreven in het Beroepsprofiel Schrijftolk. Een schrijftolk is gehouden aan de Beroepscode voor Schrijftolk van de Nederlandse Schrijftolken Vereniging (NSV).